kondziu napisał(a):
U mnie zmiana stylu nic nie daje. Szkoda, że admini tak bardzo są niechętni do zmian, by wszystkim ułatwić życie.
No szkoda.
Mnie pozostaje się dalej męczyć.
A moze mam zrobić fotki aparatem fotograficznym monitora, by pokazać, że nie widać?
Pozdrawiam
juz wiem w czym problem - w IE
ta (moim zdaniem) najbardziej dziurawa i niebezpieczna przegladarka internetowa ma opcje pobierania stylow strony do wygladu m.in.swoich paskow przewijania
tlo paska jest blado pomaranczowe - a pasek bialy - zgodnie ze stylem forum, stad maly kontrast tych dwoch kolorow,
minimalnie lepszy efekt osiaglelo by zamienienie bialego na blado zielony - lecz wtedy wyglad by zmienilo rowniez nasze forum - a od kolorkow dostalibysmy oczoplasu juz po 20min czytania forum;
stad admini wlasnie ulatwiaja innym zycie - nie zmuszajac do czestych wycieczek do okulisty.
za to podaja rozwiazanie tego problemu, ktore wymaga minimalnego wkladu wlasnego uzytkownikow:
np. firefox.pl przegladarka X razy szybsza, X razy mniejsza i X^X razy bezpieczniejsza od IE - a na dodatek nie podmieniajaca wygladu swoich paskow/przyciskow jezeli user sam sobie tego nie zyczy;
pozdrawiam helpdeskowym mottem:
dziwne.... u mnie dziala