Lupus napisał(a):
Gramy mecz z kandydatem do Tytułu Mistrza Polski,zespołem vice lidera ekstraklasy,czy widzicie jakieś akcje na mieście ? Nie wiem,kolesi z klubu którzy chodzą po mieście z biletami i zapraszają na mecz ? Albo jakieś konkursy na mieście tak jak to było za czasów Pana Wachnika,nie wiem ale w tym klubie to chyba wszyscy śpią,najlepiej zbudować stadion i liczyć że sam się zapełni,osobiście to mnie to wkur...I nie ma żadnego tłumaczenia że bilety są tanie itp itd bo w jednej rundzie powinien być taki jeden mecz gdzie ludzie wchodzą za darmo a jeśli już nie to chociaż zachęcajmy tych ludzi do przyjścia na stadion,pamiętam czasy Pietryszyna czy nawet Jeża,to wszystko jeśli chodzi o takie akcje wyglądało lepiej,teraz w naszym klubie jest sypialnia,jakiś śmieszny konkurs "wyślij sms" i to wszystko,nie chcę być złym prorokiem ale obawiam się że z Jagiellonią frekwencja nie dojdzie nawet do 8 tysięcy co i tak jest słabym wynikiem.
Zgadzam się z niemal wszystkim po za tym kandydatem o MP. To, że oni zajmują ciągle miejsce w 2 lidze to dzięki Grosickiemu bo połowę drużyny stanowił. Teraz słabsi o tą połowę zajmą na końcu miejsce gdzieś w przedziale 8-4. Jedziemy z nimi w sobotę i nie ma innej opcji.