Skonczylem grac z Simonem - wynik 5:3 dla Barcy - nie zdziwcie sie jesli Simon po meczu ligowym Was doszczetnie zruga - ten typ juz chyba tak ma - bez obrazy simon. Mialem po tym meczu z nim ostra - bardzo ostra wymiane zdan. Strasznie narzekal na jakosc lacza ale ja - rozgrywajac juz kilka sparow moge zdecywoanie stwierdzic ze gra chodzila najbardziej plynnie sposrod wszystkich do tej pory przeze mnie rozegranych.
No coz - ta ostra konwersacja utwierdzila mnie tylko w jednym - trzba znalezc jakies wyjscie - jesli jest zeby gra mozliwie jak najmniej sie ciela.
Poza naszym zasiegiem jest wykupienie serwa z wielkim uploadem ktory gwarantowalby plynne chodzenie gry - wiec pozostaje szperac w necie - moze sa jakies sposoby.
Budujace dla mnie jest to ze mimo czasem przyciec uzytkownicy tu chwala sobie gre - uznajac ze "da sie z tym zyc" mam nadzieje ze nikt nie bedzie miec do mnie pretensji o to - bo to naprawde ode mnie nie zalezy.
Robie wszystko co mozna zeby gra byla zadowalajaca dla kazdego...
Pozdrawiam i zycze sukcesow w sparigach - po to sa one zeby udoskonalic nasza ligowa rozgrywke.
[ Dodano: Nie 05 Lis, 2006 ]Drugi spar z Simonem przegramel 1:6 - sromotna porazka. Pozniej gralem z o.s.a po 1 polowie dogrywki wygrywal 4:3 - i niechcacy wyszedlem z gry.
Ogolnie juz mi sie ślepia kleja - ide spac - pamietajcie - graliscie dzis ze mna gdy bylem po kilku bronach - na dniach bedzie juz zdecydowanie lepiej poniewaz bede gral na zupelnie trzezwo
P.S Dwa ostanie spary - z Simonem i o.s.a byly super - szczegolnie z o.s.a - zero przycinki caly mecz plynnie wiec nasuwa mi sie jedna uwaga - gramy mecze pozno wieczorem albo wczesnie rano....
I tyle na ten temat...
Liga startuje niedlugo wiec szlifujcie forme i piszcie tu Wasze wyniki