zaglebie-lubin.net
http://zaglebie-lubin.net/

Ustawienia/funkcje na forum
http://zaglebie-lubin.net/viewtopic.php?f=11&t=2336
Strona 4 z 4

Autor:  kondziu [ 2007 kwi Śr 25, 21:02 ]
Tytuł: 

KOtzU! , pozwolisz, że zacytuję swojego posta z poprzedniej strony:

Cytuj:
Sprawdzałem w IE, Operze i Firefoxie. We wszystkich nie widać paska. Zróbcie część do przesuwania pomarańczową, albo chociaż pomarańczową obwódkę i będzie dobrze


To nie jest kwestia IE, jak sam widzisz.
U mnie tlo paska jest biale i pasek tez jest bialy.

Nie wiem jak to jest przy forum, ale jak ja tworzylem kiedys swoja strone, to przy pasku bylo kilka pozycji kazda zmieniala co innego, wystarczylo wpisac kolor w html - pasek, tlo paska, kolor strzalki, kolor obwodki, kolor cienia.

POzdrawiam

Autor:  KOtzU! [ 2007 kwi Śr 25, 21:34 ]
Tytuł: 

kondziu napisał(a):
KOtzU! , pozwolisz, że zacytuję swojego posta z poprzedniej strony:

Cytuj:
Sprawdzałem w IE, Operze i Firefoxie. We wszystkich nie widać paska. Zróbcie część do przesuwania pomarańczową, albo chociaż pomarańczową obwódkę i będzie dobrze


To nie jest kwestia IE, jak sam widzisz.
U mnie tlo paska jest biale i pasek tez jest bialy.

Nie wiem jak to jest przy forum, ale jak ja tworzylem kiedys swoja strone, to przy pasku bylo kilka pozycji kazda zmieniala co innego, wystarczylo wpisac kolor w html - pasek, tlo paska, kolor strzalki, kolor obwodki, kolor cienia.

POzdrawiam
w takim razie przepraszam ze Twoja wypowiedz umknela mojej pamieci :)
wiec jeszcze jedna metoda (u mnie skuteczna) to tak jak JJ pisal - przyspiszenie pracy systemu operacyjnego poprzez zaprzestanie korzystnia z wodotryskow;
pierwsza czynnosc tuz po zainstalowaniu windy jest zmienienie Wygladu Okien i przyciskow na klasyczny - a schematu kolorow na najbezpieczniejszy dla oczu - tj. Świerk
zaprzatniety do pracy FF (o wiele lzejszy od Opery i rownie szybki, a czy mniej bezpieczny to bym polemizowal) w takiej konfiguarcji spisuje sie idealnie

korzystanie z IE odradzam bo jego bezpieczenstwo mozna porownac do zamka szyfrowego na drzwiach do szopy ;)
pozdrawiam tym razem innym haslem:
moza wkladac gacie przez glowe, tylko po co?

p.s. grzebanie w kodzie php skutecznie uniemozliwi prace tym co korzystaja z wizardow (np. przez http) i/lub zniweczy prace programisty gdy ktos inny bedzie chcial cos zmienic przy pomocy w/w kreatora.

Autor:  rocco83 [ 2007 kwi Cz 26, 22:43 ]
Tytuł: 

mam problem ze wstawieniem obrazka do mojego podpisu,
klikam "browse" w miejscu" Wyślij obrazek z twojego komputera:" , nastepnie wyslij i nic sie nie dzieje, gdzie tkwi problem? obrazek na moim dysku ma wielkosc 146x149 piseli oraz zajmuje ok. 6 KB, format oczywiscie .jpg

Autor:  KOtzU! [ 2007 kwi Pt 27, 00:19 ]
Tytuł: 

obrazki najpewniej wstawiac jako linki w znacznikach 'img'
wiec pole wyslij z mojego komputera jest mocno na wyrost ;)

Strona 4 z 4 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/