AlexFM pewnie zaraz znów napiszesz, że sie czepiam (i może i tak jest, ale to raczej wynika nie ze złosliwość, lecz z ciekawości) ale nie rozumiem pewnych rzeczy. Wytłumacz mi prosze raz a dokładnie dlaczego usunąłeś niektóre tylko posty pisane w języku białoruskim. Wg mnie powinny byc kasowane albo wszystkie albo ani jeden. Tłumaczenie, że utrudniają one korzystanie z forum nie przemawia do mnie, bo te które zostały też super zrozumiałe nie są, a mimo to zostały. Treść która była zawarta w tych postach raczej pewnie nie rozmywała tematu, więc to raczej też nie było powód ich "wyciachania". To chyba tyle jeśli chodzi o białoruski.
Co do angielskiego to oczywiste jest, że to jezyk najbardziej powszechny w komunikacji (że się tak wyraże) interpersonalnej, lecz to chyba nie powód, żeby ciąc posty napisane w innych językach.
Cytuj:
jesli bylby to jezyk niemiecki ktorego osobiscie nie lubie pewnie nie zrobilbym tego jesli uznalbym ze wiekszosc uzytkownikow jest w stanie chocby podstawowym w stanie zrozumiec tresc !!
Skoro niemiecki nie przeszkadza to dlaczego przeszkadza białoruski. Przecież jest to język nawet troszke podobny do polskiego, więc pewne zdania czy wyrazy można zrozumieć bez dokładniej znajomości jezyka.