Czarny napisał(a):
Gdzie ten profesjonalizm panie Jeżu? Żenada! Nic więcej nie mam do powiedzenia w tym temacie, ŻENADA KU***!. Klub pokazał, że kibica ma głęboko w dupie, wszystko jak najtańszym kosztem! Gdzie ta organizacja? ŻENADA!!! Dzisiaj przed 9 byłem na defilu. Do około 10 nikt nie przyszedł, nagle zorientowali się, że nie ma tu internetu czy coś, gość ze straganu obok od jajek zadzwonił i powiedział, że tu nic z tego nie będzie, żeby jechać na stadion. Na stadionie mokłem, marzłem i wku****** się od 10 do 14. Totalny kretynizm i powtarzam ŻENADA! Miało być otwarte o 10:00, szanowna ekipa obsługowa przyjechała 10:05, kasa była jeszcze zafoliowana, zero przygotowania, ZERO!. Kibice musieli odfoliować okienko. 10:10 weszli do kanciapy, a okienko otworzyli przed 11, co tyle czasu robili, pili kawkę?!. Czy tak to ma ku*** wyglądać!? Równo o 10:00 wszystko powinno być idealnie przygotowane, tylko żaluzja w górę i ogień ze sprzedażą! To ma być profesjonalnie zorganizowany klub!? Nagle przyjechał Pan Szanowny Prezes, wiedział doskonale, że wszystko wzięło w łeb, ludzie stoją wku******, ale nawet nie potrafił przeprosić, powiedzieć cokolwiek... Jestem pewny, że Pietryszyn jakby zaliczył taką wpadkę to potrafiłby wyjść z tego z twarzą, ale zapewne za jego rządów nie doszłoby do takiej ŻENADY! Łącznie stałem prawie 6 GODZIN, dochodzi 14, jestem już przy okienku jako 3, nagle wszystko padło, wyszedł jakiś fafik i "przykro mi ale system padł, bo..." Co mnie to obchodzi!? Mam ku*** jutro po nocce znowu stać 6 GODZIN, żeby odebrać coś za co zapłaciłem z ciężko zarobionych pieniędzy?! "Bo my się nie przygotowaliśmy na to, że ktoś będzie chciał oszukać i skserować voucher" Ku*** to w jakim kraju wy żyjecie? W Stanach? Czy w Polsce? KOMUNA! TOTALNY BRAK ROZUMU I SZACUNKU DLA KIBICA! Co ten klub zrobił w tym przypadku dla kibica? Nie stać ich na wynajęcie lokalu, podsunięcie automatu z kawą, herbatą? Tylko potrafią otworzyć jedno okienko pod stadionem w pizgawicy na 500 chętnych, z których każdy ma po 10 dowodów? ŻENADA!!!!!!
Idealny post do tematu "Miłość, spokój, pokój".
Pamiętajmy, że w naszym klubie to jest debiut jeśli chodzi o sprzedaż internetową

, ale fakt faktem takie sytuacje nie powinny się wydarzyć.